2009. május 10., vasárnap

II. Fonyi Napok

Pénteken a három fős (Bandi, Ricsi, Zsolti) kerékpáros szekció közel 130 km-t maga mögött hagyva érte el a Fonyi Komplexumot, ahol királyi fogadásban részesültek. Üstben készült csirkepaprikással csillapítottuk éhségünket.
Szombaton egy előörs (Bandi, Sanyi, Zoli, Zolcsi) ismerkedett a Sólyom-kő útjaival, a többiek később érkeztek. Több-kevesebb sikert mindenki elkönyvelhetett magának, az egyik legtetszetősebb útnak a Jég utat szavaztuk meg. Emellett több IV-es V-ös erősségű utat elölbe is és felsőbiztosítással is másztunk. A "szakács-szekció" kicsit korábban távozott a falaktól, és el kezdte készíteni a hagyományosnak nevezhető babgulyást. Az éhes csapat szinte mind felfalta a pompás ízű étket. Jómagam négy tányérnyi nagy adag elfogyasztásával dicsértem meg a készítők tehetségét.
Vasárnap reggel nyugodt körülmények között több részletben készült a tárcsán a kolbászos Borostyán rántotta. Majd délelőtt és kora délután Sólyombércen edzettük ujjainkat néhány új, V-ös, VI-os útban, miközben Bandi az ezüstparipán újabb 130 km-t tekert.
A remek hangulatú rendezvény jó alapot teremtett arra, hogy jövőre újra összegyűljünk itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése